Yrityksen tarina

   

Suomen IT-Tiimi tarjoaa monipuoliset IT-ratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille ja muille toimijoille. Hoidamme ammattitaidolla ja asiakkaita kuunnellen kaikki yrityksen IT-ratkaisut, jotta nämä voivat keskittyä rauhassa omaan liiketoimintaansa.

Toimipisteemme sijaitsee Turussa, joten asiakaskuntamme keskittyy lähinnä Varsinais-Suomen alueelle. Laajan G30-ketjumme ja yhteistyökumppaneidemme avulla voimme tarjota palveluita ja ratkaisuja myös valtakunnallisesti.

Tarjontamme keskittyy ICT-palveluihin, laitemyyntiin ja asiakkaiden IT-ympäristöjen ylläpitoon. Asiantuntijuutemme ja skaalautuvuutemme ansiosta voimme räätälöidä palvelut juuri teidän yrityksen tarpeiden mukaan. Tämä voi tarkoittaa pelkän laitteiston toimittamista tai vaikka kokonaisvaltaista IT-ylläpitoa ja tukea.

Asiakkaitamme ovat niin pienet muutaman hengen perheyritykset kuin sadan hengen oppilaitoksetkin. Tarjoamme ratkaisuja joustavasti eri ympäristöihin, jolloin asiakkaaksemme sopivat hyvinkin erilaiset yritykset ja muut toimijat.

Hyödynnämme tarjonnassa yhteistyökumppaneita ja verkostoa, joihin kuuluvat muun muassa Dell, F-Secure, Lenovo, Fujitsu, HP Lexmark, OKI ja Microsoft.