Verkkosivut

Ymmärrämme asiakkaidemme muuttuvat tarpeet ja tuotamme näitä vastaavat ratkaisut laadukkaasti sekä luotettavasti. Räätälöidyillä ratkaisuilla toimitamme asiakkaan tarpeeseen vastaavat verkkosivut. Ratkaisumme mahdollistavat verkkosivujen jatkuvan kehityksen.

Tuotamme verkkosivuprojektit avaimet käteen -periaatteella – aina projektin määrittelystä graafiseen suunnitteluun, palvelun käyttöönottoon sekä käyttökoulutukseen asti.

Graafinen suunnittelu

Verkkopalvelun graafinen ilme ja rakenne muodostavat kävijälle ensimmäisen ja vahvimman kuvan yrityksestä. Ulkoasulliset asiat ovat kävijälle iso osa käyttökokemusta, joten sivuston ulkoasun tyylikkyys on ensiarvoisen tärkeää. 

Tuotamme yksilölliset ja laadukkaat ulkoasut, verkkosivun kohderyhmän huomioiden. Tarjoamme asiakkaiden käyttöön ammattitaitoiset graafikkomme ja laitamme peliin oman osaamisemme sekä ammattitaitomme.

Julkaisujärjestelmä

Käytämme verkkopalveluprojekteissamme pääasiallisesti iPanel-sovellusalustaa. 

iPanel on omaa tuotekehitystämme ja mahdollistaa verkkopalveluiden joustavan jatkokehityksen ja kustannustehokkaan työtahdin. Käytännössä iPanelille voidaan tuottaa mitä ominaisuuksia tahansa.

Tarvittaessa tuotamme verkkopalvelut myös muilla sovellusalustoilla tai julkaisujärjestelmillä.

Tekninen toteutus

Tuotamme korkealaatuiset verkkopalveluratkaisut avaimet käteen -periaatteella.

Tekninen henkilökuntamme omaa pitkänkokemuksen verkkopalveluprojekteista ja se näkyy mm. projektien määrittely- ja läpivientivaiheessa konsultoivana otteena asiakkaan suuntaan.