Turvalliset tietoliikenneyhteydet

Verkkopalvelut

Rakennamme sujuvat ja turvalliset tietoliikenneyhteydet yritysten yhä lisääntyvien tietomäärien haasteisiin.

Turvalliset tietoliikenneyhteydet yrityksille

Sujuvat tietoliikenneyhteydet ovat useimman yrityksen elinehto ja päivittäisen työskentelyn edellytys. Tarjoamme asiantuntevia tietoliikennepalveluja, joiden suorituskyky ja tietoturvallisuus vastaavat yhä lisääntyvän tietomäärän haasteisiin. Rakennamme tarvittaessa VPN-verkkoja sekä turvalliset yhteydet vaikkapa intranetin, extranetin ja pilvipalveluiden käyttöön.

Apua tietoliikenneympäristön hallintaan

Tuntuuko jatkuvasti muuttuvan tietoliikenneympäristön hallinta hankalalta tehtävältä? Toimivien ja tietoturvallisten tietoliikenneyhteyksien ylläpito vaatii yhä enemmän teknistä osaamista. Tarjoamme yrityksellesi asiantuntevia tietoliikenneyhteyspalveluja toteutuksineen ja ylläpitoineen.

Toimitamme yrityksesi tarpeisiin soveltuvan toimintavalmiin tietoliikennekokonaisuuden, joka kattaa niin yksittäiset yhteydet kuin laajat toimipisteiden väliset verkkoratkaisut. Verkonvalvonta, tietoturva- ja palomuuripalvelumme varmistavat verkon turvallisen käytön.

Työpaikalla sijainnista riippumatta

Rakennamme erilaisia yritysverkkoratkaisuja, kuten etätyöskentelyä ja liikkuvaa työtä helpottavia VPN-verkkoja. Suljetulla VPN-yhteydellä voit liittää toisen toimipisteen tai yksittäisen työaseman turvallisesti päätoimipaikan verkkoon. VPN-verkon kautta työntekijäsi pääsevät kirjautumaan järjestelmiin ja käsittelemään dokumentteja samaan tapaan kuin omalla työpisteellään.

Luotettavaa ja nopeaa tiedonsiirtoa

Verkon jatkuvasti lisääntyvän tietomäärän myötä tiedonsiirrolta vaaditaan yhä enemmän suorituskykyä. Tiedonsiirtopalvelumme vastaavat nykypäivän luotettavuus- ja nopeusvaatimuksiin tietoturvallisuutta unohtamatta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä ja kerro, millaisia verkkopalveluita yrityksesi tarvitsee, niin suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus. Toimimme koko Suomen alueella.

Tavoitat meidät parhaiten alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta myynti (@) it-tiimi.fi.