Isoja säästöjä kokonaisuunnittelulla

Tulostuspalvelu

Suomen IT-Tiimi Oy tarjoaa laajan paletin erilaisia tulostuspalveluja ja -tuotteita yritysten tarpeisiin.

Tulostuspalvelu yritykselle räätälöitynä

Tarjoamme kattavat tulostuspalvelut yrityksellesi räätälöitynä. Palveluun voi sisältyä esimerkiksi värikasettien kulutuksen seuranta, värikasettitilausten automatisointi, tulostimen ylläpito tai vaikkapa koko tulostuslaitteiston hallinta. Meiltä onnistuu näppärästi myös tulostimen huolto.

Oikeat laitteet oikeaan käyttötarkoitukseen

Valikoimissamme on muun muassa pieniä henkilökohtaisia tulostimia, A3-monitoimilaitteita sekä suurkokotulostimia. Meiltä löytyy sopivat laitteet myös mobiilitulostukseen ja lisäksi tarjoamme monipuoliset turvatulostusratkaisut. Asiantuntijamme auttavat löytämään oikean laitteen oikeaan käyttötarkoitukseen.

Isoja säästöjä kokonaissuunnittelulla

Yrityksen tulostusasioiden yhtenäistäminen tehostaa liiketoimintaa ja säästää selvää rahaa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja sujuvaan tulostamiseen. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeidesi mukaiset laitteet, tuotteet ja palvelut yrityksesi tulostusympäristön yhdenmukaistamiseen ja tehokkaaseen kustannusten hallintaan. Saman katon alta hoituu vaivattomasti myös tulostimen ylläpito.

Tarvitsetko apua tulostusviidakon järkeistämiseen?

Tulostusympäristön järkeistäminen säästää kustannuksissa, ympäristötekijät huomioiden. Kun yhtenäistät yrityksesi tulostimien, kopiokoneiden, faksien ja monitoimilaitteiden kokonaisuuden, voit säästää jopa 30 % vuosittaisista tulostuskuluista. Samalla parannat työtehoa, vapautat resursseja ja vähennät tarpeettomia käyttökatkoja.

Näe kokonaisuus ja tehosta toimintaasi

Tulostamisen ja tulostamiskustannusten hallinnassa olennaisia asioita ovat tulostusympäristön yhdenmukaistaminen, laitteiden sijoittelu, tarvike- ja varaosatilausten automatisointi sekä keskitetty laitehallinta. Meiltä saat tarpeidesi mukaiset ratkaisut aina värikasettien kulutuksen seurannasta ja tilausten automatisoinnista koko tulostuslaitteiston hallintaan. Pakettiin voi sisältyä esimerkiksi tulostin- ja kopiolaitteiden hankinta, tulostimen huolto sekä tulostimen ylläpito.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä ja tilaa tulostuspalvelu yrityksellesi räätälöitynä. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat laitteet ja sopivan palvelukokonaisuuden. Toimimme joustavasti ympäri Suomen.

Tavoitat meidät parhaiten alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta myynti (@)it-tiimi.fi.