Varaudu viisaasti ja estä tietovuoto

Tietoturvapalvelut

Tietoturvapalveluillamme saat alan uusimmat tekniikat tietoliikenneympäristösi suojaksi.

Suojaa tärkeät tiedot ulkopuolisilta

Onko yrityksen tietoturva ajan tasalla? Tarvitsetko apua esimerkiksi palomuurin asennukseen vai kaipaako virustorjunta päivitystä? Suomen IT-Tiimi suojaa yrityksesi tärkeät tiedot ulkopuolisilta ja takaa tietojen koskemattomuuden laitteesta riippumatta.

Tietoturvapalvelumme ovat kattava kokonaisuus, jolla turvaamme yrityksesi tietoliikenneympäristön tehokkaan toiminnan ja tietoturvan. Saat asiantuntijoidemme monipuolisen tietoturvaosaamisen käyttöösi kustannustehokkaasti.

Ajantasaista turvaa liiketoiminnallesi

Nopeat tietotekniset edistysaskeleet, kuten mobiilipalvelut ja sosiaalinen media aiheuttavat yrityksen tietoturvalle jatkuvasti uusia haasteita. Uhat voidaan kuitenkin minimoida valitsemalla it-kumppaniksi luotettavan palveluntarjoajan. Yrityksen tietoturva ja ICT-ympäristön ylläpito kannattaa keskittää samalle palveluntarjoajalle, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Varaudu viisaasti ja estä tietovuoto

Saat yrityksesi käyttöön ajantasaisen tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa väsymättä tietoliikenneympäristöäsi. Laitteesi, ohjelmistosi ja tärkeät dokumenttisi ovat aina turvassa ja tehokkaasti suojattuna, eikä tietovuotoa tarvitse pelätä. Joustava tietoturvaratkaisu rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja edellytysten mukaisesti. Pidämme huolen siitä, että esimerkiksi virustorjunta ja palomuuri ovat ajan tasalla 24/7.

Vaivaton ylläpito ja nopea apu ongelmiin

Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat tietoturvan hallinnasta ja ylläpidosta sekä ratkovat viipymättä mahdolliset ongelmatilanteet. Tietoturvaratkaisu kannattaa ottaa käyttöön heti ICT-investoinnin alkumetreillä, jolloin laitteet, ratkaisut ja ohjelmistot saavat parhaan mahdollisen suojauksen, eikä tietovuotoja pääse tapahtumaan.

Mitä tietoturvapalveluihimme lukeutuu?

- Virusturvaohjelmisto

- Palomuuri

- Tietoturvallinen etätyöskentely

- Roskapostin suodatus

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun tarvitset apua yrityksen tietoturvaan liittyvissä asioissa, ota meihin yhteyttä. Palvelemme valtakunnallisesti yli 230 ammattilaisen voimin. Toimimme joustavasti ympäri Suomen.

Tavoitat meidät parhaiten alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta myynti (@)it-tiimi.fi.