ICT-infrapalvelut

Haluaisitko ulkoistaa ICT-ympäristösi suunnittelun, asennuksen ja ylläpidon? Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin mitoitettuja ICT-infraratkaisuja, joilla voit varmistaa, että ICT-ympäristösi on aina ajan tasalla ja toimii tehokkaasti kaikissa tilanteissa.

Yritystoimintaasi tukevat ICT-palvelut

Palvelumme kattavat esimerkiksi it-suunnittelun, jonka avulla löydämme liiketoimintaasi parhaiten tukevat laite- ja ohjelmistoratkaisut. It-asentajamme varmistavat, että laitteet saadaan vaivattomasti käyttöön. Suunnittelemme ja rakennamme myös toimivat atk-verkot, olipa kyseessä sitten laajempi uudistus tai toimiston lähiverkon muutos.

Suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon

Kattava ICT-infrapalvelumme huolehtii yrityksesi ICT-ympäristön kaikista osa-alueista ja yllättävistä ongelmatilanteista. Voit ulkoistaa ICT-ympäristösi kokonaisuudessaan tai sen osan yrityksesi tarpeiden mukaan. Tarvitsitpa sitten it-asentajan apua tai it-suunnittelua isompaa projektia varten, niin meiltä onnistuu. Kun ulkoistat it-palvelut asiantuntijalle, varmistut siitä, että laitteet, ohjelmistot ja atk-verkot toimivat kunnolla ja mahdollisissa vikatilanteissa apu on nopeasti lähellä.

ICT-infrapalveluihimme sisältyvät ICT-ympäristön suunnittelu, asennus, kehittäminen, ylläpito ja valvonta. Huolehdimme ICT-infrasi kaikista haasteista ja nopeaa reagointia vaativista tilanteista, jotta voit itse keskittyä liiketoimintaasi.

ICT-infrapalvelumme osa-alueita:

    - Laitetoimitukset ja asennuspalvelu

    - Ict-ympäristön kartoitus ja konsultointi

    - Ict-ympäristön suunnittelu ja vakiointi

    - Palvelinlaitteistot ja niiden ylläpito

    - Lähiverkon ylläpito

    - Tulostimet

    - Service desk

    - Proaktiivinen valvonta

    - Lähi- ja etätukipalvelut

    - Tietoturvaratkaisut

    - Koulutus

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kauttamme saat ICT-infrapalvelut yrityksesi tarpeiden mukaan. Toimimme joustavasti ympäri Suomen. Joukkoomme kuuluu yli 230 alan ammattilaista. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toimiva palvelukokonaisuus.

Tavoitat meidät parhaiten alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta myynti (@) it-tiimi.fi.