Yrityksesi joustava valtakunnallinen kumppani

ICT-asiantuntijapalvelut

Iso tai pieni projekti, osaavat ICT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi.

Tarjoamme tukea monipuolisiin ICT-asiantuntijan tehtäviin tarpeesi mukaan, kun yrityksesi osaaminen tai resurssit eivät riitä projektin läpiviemiseen. Hyödynnä asiantuntemuksemme yrityksesi ICT-ympäristöön liittyvissä pidemmissä projekteissa tai yksittäisissä toimeksiannoissa. Konsultoimme, neuvomme ja huolehdimme niin suunnittelusta kuin käytännön toteutuksesta.

Yrityksesi joustava kumppani

Kun on aika päivittää yrityksen it-ympäristöä tukemaan paremmin liiketoimintaasi, kannattaa ottaa apuun kokenut ict-konsultti. Mukaudumme ketterästi toimialan kuin toimialan erityispiirteisiin ja vaatimuksiin. Tutustumme liiketoimintaasi, selvitämme tavoitteesi ja etsimme sopivat ratkaisut niiden saavuttamiseen. It-tukihenkilömme ovat apuna käyttöönotossa sekä neuvovat järjestelmien ja laitteiden käyttöön liittyvissä asioissa tarvittaessa jatkossakin.

Vankkaa ICT-asiantuntemusta vaativiinkin projekteihin

Huippuasiantuntijamme räätälöivät yrityksesi näköisen kokonaisuuden, alan parhailla työkaluilla. Asiakkaanamme voit olla varma, että saat yrityksesi käyttöön vankkaa ict-asiantuntemusta ja vaatimustesi mukaisia palveluvaihtoehtoja. Ict-konsulttimme auttavat toimivan kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Kokeneet ict-tukihenkilömme ovat apunasi myös käyttöönoton jälkeen ja auttavat muun muassa ylläpidossa ja käyttöön liittyvissä asioissa.

 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

    - ICT-asioihin liittyvä konsultointi

    - Järjestelmien suunnittelu ja toteutus

    - Neuvonta ja koulutus

    - Pitkät projektit

    - Yksittäiset toimeksiannot

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Olipa kyseessä sitten pitkäaikainen projekti tai yksittäinen toimeksianto, ovat ICT-asiantuntijamme palveluksessasi. Toimimme valtakunnallisesti yli 230 ammattilaisen voimin. Ota käyttöön ja kehitä yrityksesi ICT-järjestelmiä hallitusti ICT-asiantuntijan opastuksella. Kerro meille tilanteesi ja palvelutarpeesi, niin suunnitellaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus. Toimimme joustavasti ympäri Suomen.

Tavoitat meidät parhaiten alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta myynti (@) it-tiimi.fi.